Voor mezelf begonnen!!

04/01/2021

Het is 1 januari 2021. Voor mij niet zomaar de eerste dag van het nieuwe jaar, maar echt de start van een nieuw begin. Ik start mijn eigen onderneming als filmer en fotograaf.

De laatste helft van 2020 het ik hard gewerkt om mij voor te bereiden op het ondernemerschap. Ik had mij voor genomen om in het nieuwe jaar mijn eigen bedrijfje te starten. Dus op 1 januari om een uur of 5 zat ik achter mijn laptop, de champagne fles al uit de koelkast gehaald en de glazen klaar voor een proost. 

Sjoerd Banga, van Up North, die me zo heeft geholpen om zover te komen, was er bij via een video-call. Ik begon het inschrijfformulier in te vullen en toen ik klaar was dacht ik , oké dit is het, nu kan ik niet meer terug. De grijns was niet van m’n gezicht te halen en mijn hart ging toch wel wat sneller kloppen toen ik op de website van kvk op de knop Inschrijven drukte. 

Yes!!! Gelukt een bevestigingsmail kwam binnen. Vera Wapstra film en Fotografie is een feit. 

Tijd de champagne te poppen. Dit ging niet zonder problemen, de kurk wilde niet meewerken. Ik dacht zo typisch 2020, maar het was al 2021 hahah. Na een beetje schudden en een tweede poging knalde de kurk van de fles tegen het plafond en konden we proosten. 

Reageer

Je feedback is waardevol voor mij. (Je email wordt niet gepubliceerd)

Wacht......