Nieuwe mensen ontmoeten

10/02/2019
|

Dit is voor mij eerste keer dat ik mensen ontmoet die ik alleen ken via het internet. Ik vond het best spannend en was vooral benieuwd of de persoon die ik in mijn hoofd creëerde ook overeenkwam met de persoon die dan even later ook echt voor me neus stond.

Niet alle developers waar we mee in contact kwamen konden we ook interviewen. Er zijn een paar bij die nog bij Sony werken en die kregen geen toestemming van Sony om mee te werken. Na een maand onderhandelen met Sony mochten wij gelukkig alle mensen interviewen die niet (meer) voor Sony werken.

We hebben eerst veel met hun gepraat via mail en verschillende chats. De vragenlijst van ons was goedgekeurd door Sony en zo hebben wij erg leuke gesprekken gehad met Natalie Martin, Andrew Phelan en Darren Douglas. Deze maand hebben wij Andrew en Darren in het echt gefilmd.

Andrew en zijn vrouw Sheran hebben we eerst ontmoet op vrijdag in Dublin. Omdat Sjoerd en ik nog nooit in Dublin waren geweest kregen we van het stel een volledige tour van de stad gekregen en hebben we gezellig wat met ze gegeten. Op deze manier heb je een goede ijsbreker voordat je met al je apparatuur iemands huis in komt banjeren.

Darren hebben we voor het eerst ontmoet in een leuke pub in Liverpool. Met hem hebben we leuke gesprekken gehad en ook hij wilde veel met ons delen, niet alleen over zijn werk, maar ook over zijn leven, familie, passies, etc.

Ik vond het super leuk om deze twee mensen te ontmoeten, verhalen te delen en ook meer van de Ierse en Engelse cultuur te leren.

Vera Wapstra

Reageer

Je feedback is waardevol voor mij. (Je email wordt niet gepubliceerd)

Wacht......